donderdag 23 april 2015
Aardappel-Tonijn koekjes
Ingrediënten:
400 gram aardappels, geschild en in stukken gesneden
50 ml melk
2 eetlepels boter
2 blikjes tonijn op water
2 eieren
peterselie
paneermeel
olie
Het recept:
Kook de aardappelstukken in water met zout in ongeveer 15 minuten gaar. Giet ze af en stamp ze fijn, roer de melk, de boter en zout en peper naar smaak erdoor. Laat de tonijn uitlekken en maak hem los met een vork. Schep de tonijn en 1 ei door de puree, roer de peterselie erdoor. Kneed met vochtige handen 8-12 koekjes van het mengsel. Haal de koekjes door het paneermeel, dan door het ei en dan weer door het paneermeel. Verhit de olie in een antiaanbakpan en bak de koekjes rondom goudbruin.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)

Geen opmerkingen:
Een reactie posten