woensdag 22 april 2015
Semifreddo
De ingrediënten:
6 eierdooiers
85 ml honing
250 ml geklopte slagroom
Verse framboosjes
gehakte pistachenootjes
Het recept:
Doe 6 eierdooiers in een elektrische mixer. Daarbij doe je 85 ml honing. Dit mix je 5 minuten tot het romig en tweemaal zo dik wordt.
Door het gemixte massa gaat 250 ml slagroom (geklopt) heen en eventueel een paar theelepels rozenwater, dit is niet nodig.
Roer het zachtjes door elkaar heen.
Daarna doe je het in een blik (cakeblik) met folie zodat je het er makkelijk uitkrijgt als het bevroren is.
Dit gaat 2 uur in de vriezer. Het is dan half bevroren. Doe nu de frambozen en gehakte pistachnootjes heen. dit rustig erdoorheen mengen en dan weer afdekken met folie en het 3 uur in de vriezer bewaren.
Tip: Serveren met framboosjes!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)

Geen opmerkingen:
Een reactie posten